Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

Regler

Etiske regler for Glentens debatforum

Generelle spørgsmål til f.eks. Produkter, Internet, Tv, pakkeskift, regninger, dækningsområder o.lign. samt fejlmeldinger af Web-tv, Tv-signal og internet skal rettes direkte til Glentens administration ikke i forummet.

Tråde der ikke overholder reglerne for brug af forummet vil blive låst. De indlæg der er blevet låst, er fordi det er generelle spørgsmål, som ikke skal rettes til Glenten via forummet, men derimod til Glentens administration.

Debatforum er til for medlemmerne af Glenten. Det er stedet, hvor alle Glentens medlemmer har mulighed for at lufte meninger, og drøfte relevante forhold. Derfor ønsker Glenten ikke at redigere, censurere eller på andre måder blande sig i debatten.

Til gengæld forventes det, at debattørerne udviser selvkritik, så debatten bliver et sted, hvor der debatteres relevante emner på en sober måde og i en ordentlig tone.

Glentens bestyrelse og personale har ikke altid ressourcer til at deltage i debatter eller svare på spørgsmål, der måtte stilles i indlæggene. Derfor kan man heller ikke forvente, at Glentens bestyrelse og/eller personale altid deltager i debatterne, eller kommer med svar på eventuelle spørgsmål i indlæggene.

Er der konkrete spørgsmål, som man ønsker officielle svar på, er man meget velkommen til rette henvendelse direkte til Glentens kontor, hvis kontaktoplysninger fremgår af Glentens hjemmeside. Der vil herefter blive givet svar på de eller det konkrete spørgsmål.

Send en mail til: info@glentenodense.dk eller Kontakt os via glenten.dk


Tid til at oprette siden: 0.140 sekunder
Leveret af Kunena Forum